Selecteer een pagina

 

Uw tocht op maat


 

Kies een locatie die je aanspreekt en laat ons er een activiteit organiseren waarin we de elementen verwerken die jou persoonlijke aanbelangen. Laat ons toe om een aangeboden activiteit uit te breiden tot een leuke, boeiende teambuilding. Wij gidsen je ook op plaatsen die jij zelf kiest.

Met autocar, car-poolend, per fiets of al wandelend verkennen we samen met jou Limburg en de Euregio. Wij tonen je dat er naast het bronsgroen eikenhout nog zoveel meer te zien en te beleven valt in onze regio. Samen ontdekken we oude steden als Tongeren, Hasselt, Maastricht, Aken of Roemond en we brengen je naar onbekende plekjes in de stad. Misschien wil je door het mijnverleden reizen of aan de hand van oude sporen ontdekken waarom Romeinen en Germanen zich hier vestigden. Wie wenst kan plaatsen bezoeken waar, door de eeuwen heen, oorlogen werden uitgevochten. Wij maken die gebeurtenissen uit het verleden weer levendig. Ook een korte tocht of een volledig dagprogramma, gekaderd in een thema over geschiedenis of kunst is mogelijk. Wij organiseren de activiteit zoals jij die wenst.

Je kan vrijblijvend kiezen voor een gepersonaliseerde ontvangst met thee of koffie en ontbijtkoeken. Ook een lunch of een uitgebreide picknick bij zomers weer behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Praktisch:


 

Laat ons weten wat u wenst en wij werken een activiteit uit die daar volledig aan voldoet.

De basisprijs gidsrondleiding is 60 EUR/groep voor de eerste twee uur. Elk aansluitend begonnen uur komt er 30 EUR bij.

Prijzen voor dagprogramma’s worden niet per uur bepaald, we rekenen hiervoor een met u afgesproken totaalbedrag waarbij de gids, mogelijke entreeprijzen en kosten voor ontbijt of lunch zijn inbegrepen.

 

Contacteer ons vrijblijvend voor vragen of reservaties

Contact
Share This